Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Europees avondje Ajax - Benfica trapt af met onvervalste entrada!

Voelen jullie ook al zo’n spanning richting dinsdag, als Ajax - Benfica op het programma staat? Wij wel! In aanloop naar de return kregen we veelal de vraag of er een entrada zou plaatsvinden. Het antwoord daarop is: oh jazeker!

13 maart 2022 - 15:03
Entrada 1200
Ben jij er dinsdag ook bij? © De Brouwer

Gezien de ‘tussenstand’ van 2-2 tegen de adelaars van Benfica mag duidelijk zijn dat het een heet avondje wordt in de uitverkochte Johan Cruijff Arena.

Om in de juiste sfeer te komen, wordt de avond afgetrapt met een entrada. Ben je niet bekend met een entrada? Dat is een heerlijke combinatie van trommelen, zingen en een beetje vuurwerk, zoals we dat al eerder meemaakten.

Het verzamelen gebeurt rond 18.30 uur bij station Bijlmer Arena, zo heeft de F-side laten weten. Dan zal de boel zich verplaatsen richting de zuidzijde van het stadion.

Ajax zet alles op alles om de kwartfinale van de Champions League te bereiken en dus is het zaak voor supporters om ook het beste beentje voor te zetten. Een entrada vormt altijd een spectaculair gezicht en werkt sfeerverhogend. Hopelijk valt de wedstrijd ook in die categorie.

Wij kunnen in elk geval niet wachten tot het allemaal zo ver is. Tot dinsdag!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >