Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ja, we kunnen natuurlijk niet om H4ller heen op onze wallpaper!

Er waren mensen die twijfelden aan Sébastien Haller, maar vooralsnog verpulvert de spits alle twijfels met zijn doelpunten. Tegen Sporting maar liefst vier. Vier... Laat dat even op je inwerken: vier. Tja, dan kunnen wij natuurlijk niet anders en zijn we simpelweg genoodzaakt H4ller een plekje op onze wallpaper te gunnen!

16 september 2021 - 09:20
Wallpaper Haller 1200
Hier staat de teller nog op drie, maar dat zou vier worden! © Pro Shots

Wie weet maken we jou daar ook blij mee. De spits moet zelfs de meest kritische Ajaxsupporter nu toch langzaamaan overtuigen. Feit is dat Haller en zijn collega's zorgden voor een magische avond in Estádio José Alvalade. Op onze wallpaper zien we Haller nog drie vingers in de lucht steken. Een hattrick. Wist hij veel dat er nog eentje bij zou komen!

Haha, nee, eerlijk, hadden wij ook niet verwacht. Maar allemachtig, wat lekker. Goed gewerkt Sébastien. Je maakte ons blij en wij jou hopelijk ook vanuit het uitvak. Het momentje bij het uitvak na het laatste fluitsignaal was mooi. Even één met de meegereisde supporters, terwijl je medespelers in de kleedkamer waren. Het is je gegund.

Wij gunnen onze volgers een mooi telefoonachtergrondje en we denken daarin goed te zijn geslaagd. Check snel de link hieronder!

Wallpaper Haller

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >