Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Nous krijgt hoofdrol op eerste wallpaper van nieuwe seizoen!

Ook dit seizoen gaan we weer vrolijk door met het maken van telefoonachtergrondjes. Noussair Mazraoui liet tegen NEC (5-0) als vanouds leuke dingen zien en wordt beloond met een plekje op de wallpaper!

15 augustus 2021 - 10:08
Nouswallpapernec800
Scroll snel naar beneden voor de bewerkte versie! © Pro Shots

We hadden ook prima kunnen kiezen voor een juichende Dusan Tadic, een glunderende Steven Berghuis of een afscheidnemende Lasse Schöne, maar we kozen voor Nous. De rechtsback sneeuwt nog wel eens onder bij goede prestaties van Ajax en daarom lichten wij hem juist nu uit. 

Het blijft bijzonder hoe die dingen gaan. Tuurlijk speelde Tadic – vooral in de eerste helft – een uitstekende wedstrijd, maar soms lijkt het wel alsof we Mazraoui een beetje vergeten. We herinneren ons allemaal de pegel van de aanvoerder, maar de assist van Nous bij de 1-0 en zijn snoekduik bij de 2-0 mochten er ook zeker wezen.

Aanbevolen
Mazraoui wil blessurepech uitsluiten door nóg bewuster voor vak te leven

Een fitte Mazraoui kun je gewoon heel goed gebruiken. Ja, dan moet-ie natuurlijk wel fit blijven. Maar de rechtsback is meer dan ooit bezig met zijn fysieke gesteldheid. Hij maakt extra minuten in de gym, let beter op zijn voedsel en pakt goed z’n rust. Nu nog een krabbel onder een nieuw contract en we zijn helemaal tevreden. 

Goed, terwijl Mazraoui en co nog even door bakkeleien over een nieuwe verbintenis, kun jij Nous alvast als nieuwe telefoonachtergrond instellen. Je kunt de wallpaper hieronder downloaden. Stuur je daarna wel een screenshotje? Afgesproken!

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >