Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Supporters danken Ajax via video en ludieke acties voor terugkeer échte logo

‘Geef Ajax z’n gezicht terug’, was lange tijd een vurige wens van veel supporters. Woensdag 14 juli 2021 was het dan eindelijk zo ver, ‘die ouwe’ keerde terug op het thuisshirt. Een aantal supportersgroeperingen dankt Ajax met onderstaande video en zegt het ‘nieuwe logo’ de komende tijd flink te gaan vieren.

15 juli 2021 - 07:40
Ajaxlogo 1200
Die ouwe keert terug in Mokum. Bedankt Ajax! © Ons nieuwe Ajaxlogo

Via een persbericht laat het campagneteam ‘Ons nieuwe Ajaxlogo!’ weten dat er de komende weken flink wat op stapel staat. Veel is nog een verrassing, maar het wordt tof!

“Als supporters zijn wij verheugd met het nieuwe, maar o zo vertrouwde, logo dat aankomend seizoen op de borst van het heilige wit-rood-witte thuisshirt prijkt. Decennialang hebben we ervoor gepleit om het gezicht van de club weer in ere te herstellen. Nu dat is gebeurd, willen we dat graag vieren,” zo stelt het campagneteam, gesteund door AFCA Supportersclub, SV Ajax en de Ajax Supporters Delegatie.

Wat kunnen we zoal verwachten? “We bedanken Ajax via een video die via socials is gedeeld. Verder rijdt de ‘Logobus’ vandaag door heel Amsterdam. Deze Logobus rijdt twee weken lang en stopt op diverse bekende locaties. We vertellen nog niet in detail wat we op die locaties gaan doen, maar leuk wordt het zeker! Denk hierbij aan giveaways en unieke fotomomenten.”

Volgens campagneteam ‘Ons nieuwe Ajaxlogo’ was woensdag 14 juli 2021 een historische dag. “Het enige echte Ajaxlogo straalt passie en kracht uit. Het is niet alleen een verwijzing naar het roemrijke verleden, maar verbindt ook heden en toekomst. Het verbindt jong en oud. Ajax, bedankt voor ons nieuwe clublogo!”

Hou ajaxlogo.nl in de gaten voor alle acties en ontwikkelingen vanuit campagneteam ‘Ons nieuwe Ajaxlogo’.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >