Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie kaartverkoop oefenduel Bayern München - Ajax

Tjonge, wat is het toch heerlijk dat we weer updates kunnen tikken over kaartverkoop! Dat voelt als lang geleden, maar het kan weer. Ajax oefent op zaterdag 24 juli om 16.30 uur in Duitsland tegen Bayern München. Dat gebeurt in de Allianz Arena en er is info over de kaartverkoop.

02 juli 2021 - 10:21
Mazraoui 1200 Bayern
Wat een avond was dit, hè? © Pro Shots

Oefenduel of niet, bij Bayern-uit gaan de gedachten als vanzelf terug naar 2 oktober 2018. Allemachtig, wat was het uitvak toen goed bij stem. Niet normaal. Het was sowieso een toffe trip met het Oktoberfest wat ook gaande was. De supporters waren toen duidelijk in vorm.

De Ajacieden zelf trouwens ook, want na op achterstand te zijn gekomen, vocht Ajax zich knap terug tot 1-1 via een treffer van Noussair Mazraoui. De mannen van Erik ten Hag maakten grote indruk op Duitse bodem en wat zou er nog veel moois volgen in de maanden erop volgend.

Aanbevolen
TV-tip: Zo volg je het oefenduel tussen Ajax en Koninklijke HFC!

Veel spelers van toen zijn er al niet meer. Nous nog wel. Dusan Tadic en Daley Blind ook. Nico Tagliafico, David Neres en Andre Onana zelfs ook, maar wellicht maken zij de komende weken een stap richting elders. Je weet zomaar niet. Feit is dat Ajax terugkeert in de Allianz Arena.

En jij misschien ook, want via de website van Bayern vind je info over de kaartverkoop. Zaak is wel dat je je registreert, maar dat is werkelijk zo gepiept. Prijzen variëren behoorlijk van goedkoop (12 euro) tot bijzonder aan de prijs (50 euro). En je moet er natuurlijk ook nog ‘effe’ heen. Maar goed, we kennen genoeg supporters die er wel een autorit van zo’n negen uur heen en negen uur terug voor over hebben. Vooralsnog komen er slechts vijfhonderd kaarten in de verkoop via loting.

Als je een kaartje hebt gekocht, dan kun je kiezen voor de opties ‘print at home’, ‘mobile ticket’ of op laten sturen. Dat laatste gaat via DHL en kost een tientje. 

We stuurden zekerheidshalve een mailtje naar Bayern of Nederlandse supporters welkom zijn en we kregen een helder 'gerne haben Sie die möglichkeit' terug. Het gaat vooralsnog dus echter slechts om vijfhonderd supporters.

Aanbevolen
Info over verkoop kaarten oefenduels met Quick ’20 en Paderborn

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >