Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Vier jij met ons Ajaxverjaardag op dag van return tegen Young Boys?!

We gaan iets leuks doen! Gelukkig heb je 18 maart al omcirkeld in de agenda, want die dag is de return tegen Young Boys. Maar die donderdag is boven alles uit de dag waarop Ajax zijn 121ste verjaardag viert! Wij willen in deze lastige tijd de afstand tussen club en supporters verkleinen.

05 maart 2021 - 15:24
Ajaxverjaardagcar
Het zou top zijn als we de 18e weer kunnen juichen! © Pro Shots

DE INSCHRIJVING VOOR DIT EVENEMENT IS GESLOTEN. ONDERAAN DE PAGINA STAAT EEN LINK NAAR ONZE LIVESTREAM, WAAR WE OM 20.15 UUR STARTEN MET DE VOORBESCHOUWING.

De 121ste verjaardag van de club is een mooie aanleiding om iets leuks te organiseren. We hebben hiervoor hulp ingeroepen van stadionspeaker Rob van Rossum, die de supporters net zo mist als de Ajacieden 'hun' stoeltje in de Johan Cruijff Arena.

Rob wordt vergezeld door Anouk Hoogendijk en Viggo Waas! Klinkt al leuk toch? Vinden wij wel! Hopelijk is de opstelling voor de wedstrijd net zo goed. En dan weet je nog niet eens precies wat we gaan doen. Wij weten dat wel: we maken een online programma rond de return tussen Young Boys en Ajax.

Hopelijk is de uitslag van de wedstrijd een beetje in orde en hebben we iets leuks om op vooruit te blikken. En stel nu dat het anders loopt... dan verzinnen we iets waardoor het alsnog leuk wordt. Komt goed, geen zorgen! We beginnen om 20.15 uur. 

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >