Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie kaartverkoop groepsfase Champions League

We willen natuurlijk allemaal niets liever dan kaartjes kopen om Ajax in de Champions League te zien. Je moet heel even geduld hebben of langer genieten van de voorpret, want de verkoop van passe-partout gaat zaterdag van start. De goedkoopste passe-partout kost 96 euro.

29 augustus 2018 - 01:18
UsershyraProjectsajax_dataimagesbd23256d0b3dfb84a193b51425508c9b_normal
Wij rekenen op drie uitverkochte huizen. Maar hoe snel?! © Pro Shots

Het is Ajax eindelijk gelukt om zich weer te kwalificeren voor het kampioenenbal! Dat lukte voor het laatst in 2014 en we moeten zelfs acht jaar terug in de tijd toen het voor het laatst lukte via de voorronde. Ook toen lukte het Ajax om Dinamo Kiev te verslaan.

Maar goed, genoeg over de voorronde. Tijd voor het hoofdtoernooi! De loting vindt donderdag in de avond plaats en daarna worden de systemen in orde gemaakt zodat er zaterdag om 10.00 uur kan worden gestart met de verkoop van passe-partouts. Er is dit keer dus geen blinde verkoop.

De goedkoopste passe-partout kost 96 euro. Dat is een mooi prijsje als je bedenkt dat je voor drie tientjes per wedstrijd Ajax van dichtbij kunt zien aantreden op het hoogste Europese platform. De seizoenkaarthouders zijn uiteraard als eerste aan de beurt om een kaartje te kopen. Er is sprake van 1-op-1-verkoop.

Ben je lid van de Supportersvereniging Ajax? Dan kom je maandag 3 september in aanmerking. Leden van SV Ajax komen in aanmerking als er nog passe-partouts beschikbaar zijn. Die kans is groot, we weten alleen niet hoeveel. 

De verkoop van het aantal passe-partouts wordt door Ajax begrensd, omdat er voor iedere wedstrijd ook nog losse kaartverkoop wordt gehouden. Het is alleen te simpel om de rekensom te maken dat er naast 42.000 seizoenkaarthouders ruimte is voor 12.000 leden van SV Ajax, want er moeten ook kaartjes worden gereserveerd voor uitsupporters en ga zo maar door.

We kunnen dus absoluut niet garanderen dat je als (vers) lid van SV Ajax een passe-partout kunt kopen. We kunnen dit onze huidige leden niet eens allemaal garanderen, want we hebben er ruim 90.000. Dat zijn al bijna twee volle JC Arena's en dan hebben we seizoenkaarthouders niet eens meegeteld. En het kan best zijn dat seizoenkaarthouders via de losse verkoop een extra kaartje mogen aanschaffen.

De antwoorden op deze vragen volgen vanzelf als de kaartverkoop is gestart.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >