Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Labyad mag van Utrechtspelers geen Ajaxshirt aan

Hakim Ziyech neemt het vrijwel wekelijks op tegen een vriend. Dit keer was het Zakaria Labyad, die stevig aan Ajax wordt gelinkt. Ziyech besloot na FC Utrecht-uit (0-0) shirtje te ruilen en Labyad trok daarop Ziyechs shirtje aan, maar die actie werd door zijn ploeggenoten niet gewaardeerd.

28 januari 2018 - 16:14
UsershyraDesktopajax_dataimages2a68ee4e3e89392ad3d16122868d2495_normal
Draagt Labyad nog vaker een Ajaxshirt of blijft het hierbij? © Pro Shots

De thuiswedstrijd tegen Ajax is voor Utrecht de wedstrijd van het jaar en als er niet wordt verloren, is dat voor de supporters al reden om te juichen. Het is dat de spelers niet echt in de stemming waren, anders had de Bunnikside de remise tegen Ajax nog serieus gevierd ook.

Vlak voordat de handjes even in de lucht gingen, gebeurde er iets opmerkelijks. Zoals gezegd wisselden Ziyech en Labyad shirtjes uit en trok de Utrechtspeler het Ajaxshirt aan. Althans, zo dacht Labyad erover. Zijn teamgenoten vonden het een minder goed idee.

Aanvoerder Willem Janssen sommeert Labyad om het Ajaxshirt uit te trekken, Sean Klaiber tracht het shirtje van Ziyech zelfs van zijn ploeggenoot af te pakken. Labyad op zijn beurt is niet van plan het shirt uit zijn handen te laten grissen en trekt het supersnel binnenstebuiten aan.

Het kamp-Utrecht is daarmee nog steeds niet geheel tevreden en snel wordt Labyad een oranje hesje van een wisselspeler aangereikt, om over zijn Ajaxshirt te dragen. Zo gezegd, zo gedaan en daarmee liep Labyad zijn ererondje.

Of het ook zijn laatst ererondje door de Galgenwaard was, blijft de vraag. Het lijkt erop dat er toch wel degelijk nog iets gaande is tussen Labyad en Ajax, ook al kondigde de middenvelder vrijdag nog aan dat het 99 procent zeker is dat hij het seizoen afmaakt bij Utrecht.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €5,-* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >