Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!

Veelgestelde vragen wedstrijdbezoek

Vgvw

Heb je een vraag over wedstrijdbezoek en vind je deze niet op onze infopagina's? Kijk dan eerst bij deze veelgestelde vragen. Staat jouw vraag daar ook niet bij? Neem dan contact op met Ajax Fancare via ajax.nl/contact.

Veelgestelde vragen

Normaal gesproken is het kopen van wedstrijdkaartjes na een paar dagen mogelijk. Na goedkeuring van je aanmelding, dat is op het moment dat jij van ons een uitgebreide welkomstmail met meer informatie hebt ontvangen, duurt het doorgaans twee werkdagen voordat je kunt inloggen in Mijn Ajax

Je bent dan waarschijnlijk in het verkeerde account ingelogd. Je dient altijd in te loggen met het account dat is gekoppeld aan je lidmaatschap en het lidnummer op je clubcard. Ben je de inloggegevens van het gekoppelde account vergeten? Neem dan contact op met Ajax Fancare. Zij kunnen op basis van je lidnummer op je clubcard de juiste inloggegevens achterhalen.

Je bent dan waarschijnlijk niet in het bezit van een seizoen- of clubcard óf je bent in het verkeerde account ingelogd. Je dient altijd in te loggen met het account dat is gekoppeld aan je lidmaatschap en het lidnummer op je clubcard. Ben je de inloggegevens van het gekoppelde account vergeten? Neem dan contact op met Ajax Fancare. Zij kunnen op basis van je lidnummer op je clubcard de juiste inloggegevens achterhalen.

Ajax is op dit moment ongekend populair. Daarom is het tijdens de kaartverkoop drukker in de ticketshop dan normaal. Helaas geeft het systeem dan wel eens foutmeldingen. Dat is niet leuk, maar wel logisch als er veel meer vraag dan aanbod is. Onze tip? Blijf het proberen, de aanhouder wint vaak.

Het account van jouw gekozen Friends & Family heeft waarschijnlijk geen aankooprecht.

Je kunt de aankoop het beste even opnieuw proberen af te rekenen, maar dan op een ander platform. Bestel je kaarten in de Ajax-app? Probeer het dan eens via de mobiele- en/of desktopsite. Bestel je juist daar kaarten? Bewandel dan de omgekeerde weg.

In dit geval zijn de tickets hier zichtbaar voor de laatste ontvanger óf voor de oorspronkelijke koper.

Neem in dat geval contact op met Ajax Fancare.