Op naar een volle bus, op naar een groepsfase! © De Brouwer

We mogen weer, we mogen eindelijk weer! Ajax gaat Europa in om een ticket voor een groepsfase te bemachtigen en alle steun is daarbij welkom. De Ajacieden moeten zien te winnen van Sturm Graz en wij organiseren een busreis naar de return!

We weten nog geen exacte speeldata, maar zeker is wel alvast dat de ploeg van Erik ten Hag in eigen huis opent. Een week later, op 31 juli of 1 augustus, staat de return op het programma in de Merkur Arena.

We kunnen ons zo voorstellen dat je goede zin hebt om heen te gaan en dat je geen zin hebt in gedoe met vliegtickets en andere ongein. Om het zo simpel moeilijk te maken, kun je ook gewoon onze busreis boeken.

We vertrekken op de avond voor de wedstrijd (rond 18.00 uur) in de omgeving van de Johan Cruijff Arena en zetten na het laatste fluitsignaal weer koers richting Mokum. De precieze speeltijd wachten we niet af, je kunt alvast een stoel in onze bus boeken.

Als je lid bent van de Supportersvereniging Ajax rijden we je voor 130 euro heen en weer naar Graz. Als je geen lid bent, kost een retourtje Oostenrijk 145 euro. Reserveren doe je via onze webshop, waarvoor je wel eerst eventjes een account aan moet maken.

In verband met de korte aanlooptijd kunnen we bij annulering geen geld terugstorten. Hou hier dus even rekening mee als je besluit de busreis naar Graz te boeken!

Reacties