Bekende plaatjes, oude stoeltjes eruit om plaats te maken voor nieuwe! © Ajax Life

Het is winterstop en de eerstvolgende wedstrijd van Ajax staat pas voor 21 januari op het programma, als Feyenoord langskomt voor de klassieker. Daarom is er nu mooi de gelegenheid om het laatste stukje Arena rood-wit te kleuren.

Het zijn plaatjes die we inmiddels kennen van eerdere werkzaamheden: oude stoeltjes worden keurig opgestapeld en maken plaats voor nieuwe rood-witte zitjes. De Johan Cruijff Arena is al prachtig gekleurd, maar de hoofdtribune moest nog onder handen worden genomen.

Precies daarmee is nu begonnen. Aan de rechterzijde van de hoofdtribune zijn de meeste stoeltjes er al uit geschroefd, zoals je op de fotootjes kunt zien. Ook in het midden bij de leren blauwe stoeltjes zijn werkzaamheden zichtbaar.

Update woensdag 3 januari:
Navraag bij de Arena leert dat niet de hele hoofdtribune rood kleurt voor de klassieker op 21 januari. Een woordvoerder: "Vak 101-103 en 110-111 worden in de winterstop van rode stoelen voorzien en zijn voor Ajax - Feyenoord klaar. De rest volgt later, maar die planning is nog niet bekend."

Afijn, zie de plaatjes!

Reacties