Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!

Ontdek de Johan Cruijff Arena!

2022 09 07 Ajax Rangers FC 0021

Stap de Johan Cruijff Arena binnen en verken het huis van Ajax. Tijdens deze stadiontour neemt een gids of audiobandje je mee langs de hoogtepunten van het mooiste stadion van Nederland. Zie, hoor en ruik de Arena. Voel je onderdeel van deze iconische plek. Oja, als lid van Supportersvereniging Ajax krijg je ook nog eens korting!

Als je nog nooit een stadiontour hebt gedaan, raden we je echt aan dat eens te proberen. Tijdens de rondleiding kom je op plekken die normaal gesproken niet toegankelijk zijn. Denk aan de kleedkamers, de persruimtes, de spelerstunnel, de dug-outs en de galery of fame.

Voor de echte liefhebbers bestaat er ook een VIP-tour, waarbij je vanuit de boardroom een wedstrijd op unieke wijze beleeft en je in een skybox geniet van het uitzicht. Kinderen van 5 tot 12 jaar leren tijdens de kidstour niet alleen het stadion kennen, maar mogen zelf ook een balletje trappen naast het veld. 

Verder is het goed om te weten dat je als lid van SV Ajax korting krijgt (maximaal 4 kaartjes per clubcard). Alle leden profiteren van 50 procent korting op een reguliere tour, terwijl Ajaciedjes gebruik maken van 25 procent korting op de kidstour. Leden van Jonge Schare en Ajax Life krijgen 25 procent korting op een VIP-tour. Nog geen lid maar wel korting ontvangen? Aanmelden kan hier.

Als je zin hebt om een keertje het mooiste stadion van Nederland te bezoeken, doe je er goed aan om snel een van deze tours te boeken. Nadat je een ticket in je winkelmandje hebt gestopt, kun je als lid van SV Ajax bij het veld ‘promotiecode’ jouw korting verzilveren. Klinkt goed, toch? Vinden wij ook!

Hoe je aan die kortingscodes komt? Dat is simpel! Vul op deze pagina jouw lidnummer en postcode in om jouw kortingscodes te genereren. Als je nog geen lid bent, kun je je via de button hieronder aansluiten.

Word ook lid! >

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >