• Adres wijzigen?

  Als je verhuist, wil je natuurlijk wel dat de krant Ajax Life of het Ajax Kids Clubblad op je nieuwe deurmat valt. Als je een adreswijziging doorgeeft, zorgen wij dat onze post op het juiste adres wordt bezorgd. Dat kan hier

 • Lid worden en wonend in het buitenland?

  Ook als je in het buitenland woont, kun je ook lid worden van de Supportersvereniging Ajax. Kijk hier voor meer informatie over het lidmaatschap, de tarieven en het inschrijfformulier.

 • Lidmaatschap opzeggen?

  We hopen het natuurlijk niet, maar het kan zijn dat je je lidmaatschap van de Supportersvereniging Ajax wil opzeggen. Dit kan voor 1 mei. Je blijft lid tot het einde van het lopende seizoen. Opzeggen kan hier 

 • Mis niets meer dankzij onze nieuwsbrief

  Het laatste nieuws, te gekke prijsvragen en evenementen speciaal voor jou als SV Ajaxlid: je mist ze niet meer dankzij onze nieuwsbrieven. Voor elke doelgroep hebben we een eigen nieuwsbrief.  

 • Geen Ajax Life of Ajaciedjes ontvangen?

  Heb je geen krant Ajax Life (voor leden vanaf twaalf jaar) of het kids-clubblad Ajaciedjes (voor leden van zes tot twaalf jaar) ontvangen? Geen nood, wij sturen je graag het laatste nummer na als je even een formulier invult. Dat kan hier 

 • Duplicaat van je clubcard aanvragen?

  Het kan zijn dat je je clubcard kwijt bent of dat deze bijvoorbeeld door midden is gebroken. In dat geval kun je een duplicaat van je clubcard aanvragen. Dit kost 5 euro. Het aanvragen van een nieuwe clubcard kan hier.

Lidmaatschap

 • Waar kan ik de algemene voorwaarden vinden?

  Bij het afsluiten van het lidmaatschap ben je akkoord gegaan met de algemene voorwaarden. Het kan zijn dat je deze nog eens wil doorlezen. De algemene voorwaarden kun je hier bekijken.

 • Kan ik ook lid worden als ik in het buitenland woon?

  Als je in het buitenland woont, kun je ook lid worden van de Supportersvereniging Ajax. Kijk hier voor meer informatie en het inschrijfformulier.

 • Met wie moet ik contact opnemen als ik vragen heb over mijn clubcard of lidmaatschap?

  Je kunt dan het beste contact opnemen met Supportersvereniging Ajax: telefoonnummer 0900-232 2529, optie 5. De kosten zijn 0,35 eurocent per gesprek, plus de eventuele kosten voor het gebruik van mobiele telefoon. Of mail naar lidmaatschap@svajax.nl

 • Wordt mijn lidmaatschap automatisch verlengd?

  Je lidmaatschap wordt automatisch verlengd, tenzij je tijdig hebt opgezegd. Het verenigingsjaar loopt van 1 juli tot 30 juni. Let op: de automatische incasso vindt namens de Supportersvereniging Ajax in mei/juni plaats onder de naam SV Ajax, uitgevoerd door Buckaroo Stichting Derdengelden. Enkele dagen voor de incasso plaatsvindt, ontvang je hiervan bericht in je online betaalomgeving.

 • Hoe kan ik mijn lidmaatschap opzeggen?

  Je lidmaatschap kun je opzeggen via dit opzegformulier. Je dient voor 1 mei van enig jaar op te zeggen.

 • Wanneer ontvang ik mijn clubcard?

  Je clubcard aanvragen duurt gemiddeld 3 à 4 weken (je aanvraag moet namelijk ook nog even langs de KNVB). Zodra jij van ons een uitgebreide welkomstmail heb gehad, duurt het circa 2 tot 3 werkdagen voordat je kunt inloggen in Mijn Ajax. Hier vind je jouw gegevens terug, inclusief barcode en kun je kaartjes voor Ajaxwedstrijden kopen.

 • Wat is Mijn Ajax?

  Via Mijn Ajax kun je zelf altijd de status van je (seizoen)clubcard bekijken, je seizoenkaart(en) verlengen, je gegevens aanpassen, je barcode opvragen en wedstrijdkaarten kopen.

 • Wat is het gezinslidmaatschap?

  Als er al iemand in jouw gezin lid is en de krant Ajax Life ontvangt op hetzelfde adres, dan betaal je slechts 17,50 euro voor een volledig seizoen. Je ontvangt dan geen extra krant. Er wordt automatisch gecontroleerd of je in aanmerking komt voor een gezinslidmaatschap. Het gezinslidmaatschap geldt alleen voor leden van Ajax Life en Ajax Jonge Schare, niet voor leden van Ajax Kids Club.

   

 • Ik ben net lid geworden en heb nog geen clubcard gekregen. Toch wil ik een kaartje kopen voor een wedstrijd. Kan dat?

  Na goedkeuring van je aanmelding, dat is op het moment dat jij van ons een uitgebreide welkomstmail met meer informatie hebt ontvangen, duurt het doorgaans twee werkdagen voordat je kunt inloggen in Mijn Ajax. Daar vind je dan jouw barcode om kaartjes te kunnen kopen.