Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!

Kraak je hersenen en doe mee met altijd gezellige Ajax Life Pubquiz!

Pubquizlandingspagina

Hou jij van gezelligheid, het kraken van je hersenen en weet je veel over Ajax? Dan ben je hier aan het juiste adres! We organiseren namelijk regelmatig een heuse Ajax Life Pubquiz. Normaal gesproken gaan we langs bij langs bij verschillende cafés in Nederland, maar in deze coronatijden organiseren we de pubquizzen gewoon online.

Omdat niet iedereen in de buurt van Amsterdam woont, brengen we de pubquiz gewoon naar je toe! We reizen regelmatig kriskras het land door om jou in plaatselijke cafés te voorzien van een fijne quizavond boordevol gezelligheid, lastige Ajaxvragen en uiteraard een natje en droogje.

Als je benieuwd bent hoe zo’n pubquiz precies in zijn werk gaat, dan doe je er goed aan om het filmpje hieronder even te checken. Wedden dat we je na het kijken hebben overtuigd om ook een keertje mee te doen? Je moet overigens wel echt lid zijn om je in te kunnen schrijven. Ben je dat nog niet? Geen zorgen! Aanmelden kan hier.


In deze tijden van afstand en gesloten kroegen zit een fysieke pubquiz er even niet in, maar daar hebben we een oplossing voor bedacht! We organiseren tegenwoordig namelijk ook digitale pubquizzen. Voor een biertje en bitterballen moet je zelf zorgen, maar een pubquiz spelen in je joggingbroek heeft ook zo zijn voordelen, toch?

Heb je zin om een keertje mee te doen aan een van onze pubquizzen? Hou dan onze agendapagina in de gaten, waar je al onze evenementen en dus ook de pubquizzen terugvindt. Nog geen lid van Ajax Life, maar wel een keertje meedoen? Sluit je dan hieronder aan!

Word ook lid! >

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >