Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!

Loop aan de hand van een Ajaxspeler of Lucky het veld op!

20230812 195858 25RB2859

Het stadion zit vol en jij hebt het beste plekje voor de wedstrijd: aan de hand van een van de spelers of Lucky. Als lid van Ajax Kids Club kun je zomaar mascotte worden bij Ajaxwedstrijden.

Een Ajaxwedstrijd is natuurlijk niks zonder mascottes. Daarom zoeken we voor een heleboel wedstrijden leden van de Ajax Kids Club die aan de hand van een speler het veld op willen lopen. Ajaciedjes (6 t/m 11 jaar) mogen met de Ajaxspelers mee het veld op en de Dribbelaartjes (4 t/m 5 jaar) lopen mee met de altijd vrolijke Lucky!

Wil jij ook een plekje in de spelerstunnel verdienen? Sluit je dan aan bij de Ajax Kids Club en hou onze prijsvragenpagina in de gaten. Wie weet zien we jou snel terug in de Johan Cruijff Arena!

Let op: we krijgen buiten de prijsvragen om, veel verzoeken van leden die dolgraag een keer mascotte willen zijn. Helaas kunnen we geen gehoor geven aan dit soort verzoeken. De loting verloopt eerlijk en elk lid maakt evenveel kans. Hier vind je onze voorwaarden voor de prijsvragen. 

Nog geen lid van de Ajax Kids Club, maar wel een kans maken om mascotte te worden? Sluit je dan hieronder aan!

Word ook lid! >

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >