Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!

Loop aan de hand van een Ajaxspeler of Lucky het veld op!

Bannermasc1 1024X519

Het stadion zit vol en jij hebt het beste plekje voor de wedstrijd: aan de hand van een van de spelers of Lucky. Als lid van Ajax Kids Club kun je zomaar mascotte worden bij Ajaxwedstrijden.

Een Ajaxwedstrijd is natuurlijk niks zonder mascottes en daarom zoeken we voor een heleboel wedstrijden leden van de Ajax Kids Club die aan de hand van een speler het veld op willen lopen. Ajaciedjes (6 t/m 11 jaar) mogen met de Ajaxspelers mee het veld op en de Dribbelaartjes (4 t/m 5 jaar) lopen mee met de altijd vrolijke Lucky!

Wil jij ook een plekje in de spelerstunnel verdienen? Sluit je dan aan bij de Ajax Kids Club en hou onze prijsvragenpagina in de gaten. Wie weet zien we jou snel terug in de Johan Cruijff Arena! In het filmpje hieronder zie je hoe tof het is om mascotte te zijn.


Let op: We krijgen buiten de prijsvragen om, veel verzoeken van leden die dolgraag een keer mascotte willen zijn. Helaas kunnen wij geen gehoor geven aan dit soort verzoeken. De loting verloopt eerlijk en elk lid maakt evenveel kans. Hier vind je onze voorwaarden voor de prijsvragen. 

Nog geen lid van de Ajax Kids Club, maar wel een kans maken om mascotte te worden? Sluit je dan hieronder aan!

Word ook lid! >

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >