Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!

Ga met korting naar wedstrijden van Ajax!

Ajax Groningen 33

Wil je naar een wedstrijd van Ajax en ben je lid van Ajax Jonge Schare? Dan hebben we goed nieuws voor je! Maak gebruik van de Laatste Kaarten Actie en bezoek met fikse korting een thuisduel van onze club!

Een wedstrijd van Ajax bezoeken, is wat je het liefst wil als supporter. Helaas zijn wedstrijdkaartjes soms wel erg duur. Je hebt misschien een bijbaantje, maar wil natuurlijk ook graag andere dingen doen met je geld. Daarom heeft Ajax Jonge Schare (12 t/m 17 jaar) de Laatste Kaarten Actie.

Via de Laatste Kaarten Actie kun je voor elke thuiswedstrijd in de competitie kaartjes kopen met flinke korting. Normaal kosten de tickets 30 euro per stuk, maar jij kunt ze voor de helft van de prijs scoren. Iemand meenemen? Geen probleem! Ieder lid mag twee kaartjes kopen, allebei met korting.

Elke Laatste Kaarten Actie gaat een week voor de wedstrijd online, op woensdagen om 15.00 uur. Als er weer een wedstrijd in de verkoop gaat, vind je die hier! Hou ook onze FacebookInstagram en Twitter in de gaten.

We bieden tijdens elke Laatste Kaarten Actie vijftien setjes van twee kaarten aan. De bijbehorende stoelen bevinden zich in vak 407 of 409.

Nog geen lid van Ajax Jonge Schare, maar wel met korting wedstrijdkaarten kopen? Sluit je dan hieronder aan!

Word ook lid! >

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >