Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!

Ontdek de Johan Cruijff Arena!

Jcakorting

Stap de Johan Cruijff Arena binnen en verken het huis van Ajax. Tijdens deze stadiontour neemt een gids of audiobandje je mee langs de hoogtepunten van het mooiste stadion van Nederland. Zie, hoor en ruik de Arena en voel je onderdeel van deze iconische plek. Oja, als lid van SV Ajax krijg je ook nog eens korting!

Als je nog nooit een stadiontour hebt gedaan, raden we je echt aan dat eens te proberen. Tijdens de rondleiding kom je op plekken die normaal gesproken niet toegankelijk zijn. Denk aan de kleedkamers, de persruimtes, de spelerstunnel, de dug-outs en de galery of fame.

Voor de echte liefhebbers bestaat er ook een VIP-tour, waarbij je vanuit de boardroom een wedstrijd op unieke wijze beleeft en je in een skybox geniet van het uitzicht. Kinderen van 5 tot 12 jaar leren tijdens de kidstour niet alleen het stadion kennen, maar mogen zelf ook een balletje trappen naast het veld. 

Verder is het goed om te weten dat je als lid van SV Ajax korting krijgt (maximaal 4 kaartjes per clubcard). Alle leden profiteren van 50 procent korting op een reguliere tour, terwijl Ajaciedjes gebruik maken van 25 procent korting op de kidstour. Leden van Jonge Schare en Ajax Life krijgen 25 procent korting op een VIP-tour. Nog geen lid maar wel korting ontvangen? Aanmelden kan hier.

Als je zin hebt om een keertje het mooiste stadion van Nederland te bezoeken, doe je er goed aan om snel één van deze tours te boeken. Nadat je een ticket in je winkelmandje hebt gestopt, kun je als lid van SV Ajax bij het veld ‘promotiecode’ jouw korting verzilveren. Klinkt goed, toch? Vinden wij ook!

Hoe je aan die kortingscodes komt? Dat is simpel! Stuur een mailtje met je lidnummer en postcode naar organisatie@svajax.nl en geef aan welke tour je graag wilt boeken, dan mailen we je zo snel mogelijk terug met de desbetreffende kortingscode. Als je nog geen lid bent, kun je je via de button hieronder aansluiten.

Word ook lid! >

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >