Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!

Goedkopere fanartikelen voor al onze leden!

Kortingfanshop

Wil jij het nieuwe thuis- of uitshirt hebben? Of wil je een item uit de toffe trainingscollectie aanschaffen? Als lid van de Supportersvereniging Ajax krijg je tien procent korting op alle artikelen in de Ajax Fanshop, zowel in de fysieke winkels als online. Doe er je voordeel mee!

De Ajax Fanshop puilt uit van toffe producten die allemaal in een Ajaxjasje zijn gestoken. Denk dan aan wedstrijd- en trainingsshirts, maar ook aan dingen zoals schoolitems, een casuallijn of spullen voor in huis. Ook sjaaltjes, petjes en vlaggen mogen natuurlijk niet ontbreken.

Omdat het leven als Ajaxsupporters al duur genoeg is, bieden wij al onze leden korting aan in de Ajax Fanshop. Tien procent maar liefst! Nog geen lid, maar wel profiteren van deze korting? Sluit je dan aan!

In de fysieke winkels bij de Johan Cruijff Arena, in de Kalverstraat en in Bataviastad wordt de korting verrekend op vertoon van je clubkaart. In de online fanshop vul je bij het afrekenen jouw lidnummer in.

Kortom, doe er je voordeel mee! Als jij ook korting wil ontvangen in de Ajax Fanshop, sluit je dan aan bij onze ruim 110.000 leden.

*Let op: de korting geldt niet voor artikelen die in de sale zijn.

Word ook lid! >

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >