Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!

Doe mee aan de Ajax Fun Games!

9 Nov Ajax Vitesse Kids 16

Iedere Ajaxsupporter droomt ervan: voetballen in de Johan Cruijff Arena. Het mooie is dat het kan als je lid bent van de Ajax Kids Club! We zoeken leden die in de rust van een thuiswedstrijd van Ajax graag willen scoren!

Voor bijna alle thuiswedstrijden zoeken we Ajaciedjes (6 t/m 11 jaar) voor de Ajax Fun Games. Scoren zonder doelman of doelvrouw is natuurlijk wel heel makkelijk, dus we zoeken ook vaak twee keepers om de ballen tegen te houden. Na afloop van de Fun Games lopen de deelnemers nog een mooi ererondje langs de tribunes van de Arena, samen met Lucky.

Zie jij het wel zitten om je voetbalskills op het heilige gras van de Johan Cruijff Arena te laten zien? Sluit je dan aan en hou de prijsvragenpagina in de gaten. Wie weet scoor jij straks in een bomvolle Arena! In het filmpje hieronder zie je hoe tof dat is. 

Let op: we krijgen buiten de prijsvragen om, veel verzoeken van leden die dolgraag een keer aan de Fun Games mee willen doen. Helaas kunnen we geen gehoor geven aan dit soort verzoeken. De loting verloopt eerlijk en elk lid maakt evenveel kans. Hier vind je onze voorwaarden voor de prijsvragen. 

Nog geen lid van de Ajax Kids Club, maar wel graag een keer meedoen aan de Fun Games? Sluit je dan aan!

Word ook lid! >

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >