Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!

Goedkopere fanartikelen voor al onze leden!

IMG 0111

Wil jij het nieuwe thuis- of uitshirt hebben? Of wil je een item uit de toffe trainingscollectie aanschaffen? Als lid van Supportersvereniging Ajax krijg je tien procent korting op alle artikelen in de Ajax Fanshop, zowel in de fysieke winkels als online. Doe er je voordeel mee!

De Ajax Fanshop puilt uit van toffe producten die allemaal in een Ajaxjasje zijn gestoken. Denk dan aan wedstrijd- en trainingsshirts, maar ook aan dingen zoals schoolitems, een casuallijn of spullen voor in huis. Ook sjaaltjes, petjes en vlaggen mogen natuurlijk niet ontbreken.

Omdat het leven als Ajaxsupporters al duur genoeg is, bieden we al onze leden korting aan in de Ajax Fanshop. Tien procent maar liefst! Nog geen lid, maar wel profiteren van deze korting? Sluit je dan aan!

In de fysieke winkels bij de Johan Cruijff Arena, in de Kalverstraat en in Bataviastad wordt de korting verrekend op vertoon van je clubkaart. In de online fanshop log je bij het afrekenen in met het Mijn Ajax-account dat is gekoppeld aan je lidmaatschap. De korting wordt dan automatisch verrekend. 

Let op: de korting geldt niet voor artikelen die in de sale zijn.

Word ook lid! >

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >