Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Word samen met vrienden ballenjongen/-meisje bij Ajax Vrouwen - Heerenveen!

Ajax Vrouwen speelt op woensdag 14 februari om 19.30 uur tegen sc Heerenveen. Voor deze wedstrijd op De Toekomst zoeken we ballenjongens en -meiden! Je kunt je individueel inschrijven, maar ook als vriendengroep meedoen.

23 januari 2024 - 14:35
Ballenjongensajahee800
Natuurlijk geniet je ook van de wedstrijd. © AFC Ajax

De taak van een ballenjongen of -meisje is een belangrijke. Jij zorgt dat de spelers snel weer een bal hebben als deze buiten de lijnen is getrapt of gekopt. Je moet dus scherp zijn op uitgespeelde ballen, maar tussendoor geniet je natuurlijk ook van de wedstrijd.

Je kunt individueel aan deze prijsvraag meedoen, maar ook je vrienden en vriendinnen opgeven. Ken jij mensen in je klas of voetbalteam die het leuk vinden ballenjongen of -meisje te zijn? Geef ze dan vooral op! In het formulier hieronder selecteer je hoeveel mensen (maximaal zeven) je wil meenemen. 

Aanbevolen
Win kaarten voor Ajax - PSV!

Alle winnaars krijgen ook twee kaartjes voor de wedstrijd cadeau, inclusief een parkeerkaart voor P2 De Toekomst. Daarmee maak je je ouders, familieleden of begeleiders vast blij! En wat betreft vervoer is het voor jou misschien ook wel handig.     

Om mee te kunnen doen aan deze prijsvraag, moet je lid zijn van Ajax Jonge Schare (12 t/m 17 jaar). Degenen die je meeneemt als ballenjongen of -meisje, hoeven geen lid te zijn, maar moeten wel in dezelfde leeftijdscategorie vallen. Meedoen kan tot en met maandag 29 januari. De winnende inschrijvers krijgen een dag later een mail.

Prijsvraag: met welk rugnummer speelt Kay-lee de Sanders bij Ajax Vrouwen?

Wil je ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van Ajax Jonge Schare? Word dan snel lid en profiteer van dikke korting met ons halfjaarlidmaatschap.

Het formulier wordt geladen…

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >