Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Maak kans voorgelezen te worden door speelsters Ajax Vrouwen!

Houd jij van lezen? Dan geniet je vast van de voorleesdagen! Wij doen daar nog een schepje bovenop met een speciale prijsvraag. Je maakt kans voorgelezen te worden door twee speelsters van Ajax Vrouwen!

30 januari 2024 - 11:50
Voorleesmiddag800
Natuurlijk is Lucky ook van de partij. © Ajax Kids Club

Ja, je leest het goed. We organiseren op vrijdag 2 februari rond de klok van 15.00 uur een voorleesmiddag in de Johan Cruijff Arena, waar we zes Ajaxsupportertjes voor mogen uitnodigen. Daar krijgen ze een rondleiding door het mooiste stadion van Nederland. 

Maar er is meer! Er komen namelijk ook twee speelsters van Ajax Vrouwen op bezoek. Wie dat zijn, blijft nog een verrassing. Zij lezen de aanwezige kids voor uit de boekjesserie over Lucky. In deze verhaaltjes beleeft de mascotte allerlei vrolijke avonturen. 

Je maakt kans op deze te gekke prijs door het goede antwoord te geven op onderstaande prijsvraag. Dribbelaartjes (4 t/m 5 jaar) en Ajaciedjes (6 t/m 11 jaar) kunnen dat doen tot en met woensdag 31 januari. Wees er dus snel bij! De winnaars krijgen een dag later bericht.

Prijsvraag: hoe vaak werd Ajax Vrouwen tot nu toe landskampioen?

Wil je ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van de Ajax Kids Club? Word dan snel lid! Een lidmaatschap scoor je nu met fikse korting!

Het formulier wordt geladen…

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >