Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Henderson, Hlynsson, Grant en Brobbey in nieuwe Ajaciedjes

Hoi, Ajaciedje! Het nieuwe Ajax Kids Clubblad viel vanaf vrijdag bij Ajaciedjes vanaf zes jaar op de deurmat. Was jij sneller bij de brievenbus dan je papa, mama, broertje, zusje, hond, konijn of kat?

26 februari 2024 - 11:48
Ajaciedjes 1200
Henderson staat op de cover van Ajaciedjes. © Ajax Kids Club

Het blad staat weer knalvol leuke Ajaxweetjes. Zo ging Ajax Kids Clublid Danniëlle de Wit (10) langs bij Chasity Grant. Dat werd een onwijs leuk gesprek. De speler van Ajax Vrouwen verklapte wat haar lievelingsdier is en vertelt over het spelen in de Champions League.

In het blad vind je een ook twee grote posters. Eentje van Grant en eentje van Ajaxspits Brian Brobbey. In het nieuwe clubblad praten we ook met de negenjarige Daley Jansen. Dit Ajaxsupportertje laat trots zijn verzameling Ajaxshirtjes zien en vertelt erover.

Maar er is meer! We hebben ook een groot interview met Kristian Hlynsson voor je. De IJslandse middenvelder ging geen vraag uit de weg. Snappen we, want Ajax Kids Clubvragen zijn dan ook de beste vragen!

Ajaxtrainer John van ‘t Schip verklapt geheimen over de Johan Cruijff Arena en ook aanwinst Jordan Henderson stelt zich uitgebreid aan de lezertjes voor.

Het blad is inmiddels bij onze leden op de deurmat geploft. Heb je het blad niet ontvangen? Stuur dan een mail met naam en achtcijferig lidnummer naar kidsclub@svajax.nl.

Wil je ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van de Ajax Kids Club? Word dan snel lid! Een lidmaatschap scoor je nu met fikse korting!

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >