Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Jeugdige Ajacieden leven zich uit tijdens tropische ballenjongensdag!

Wat leden van Ajax Jonge Schare het liefst doen op hun vrije zondag? Meedoen aan onze ballenjongensdag natuurlijk! Dat toffe evenement staat ieder jaar garant voor veel plezier. Bekijk de foto’s maar!

Door Jordy Haak
11 september 2023 - 11:00

Een fanatieke ballenjongen of -meid laat zich toch niet tegenhouden door tropische temperaturen? Oh nee, zeker niet! Ruim honderd leden van Ajax Jonge Schare leefden zich zondag uit op het trainingsveld naast de Johan Cruijff Arena. Door mee te doen aan verschillende spellen maakten zij kans op een prijs die er niet om liegt!

De winnaars van deze selectiedag mogen namelijk als ballenjongen of -meisje aan de slag bij topduels van Ajax in de eredivisie en Europa League. Zo maakten de deelnemers tijdens deze editie kans om langs de lijn te staan bij de thuiswedstrijden tegen Feyenoord, PSV, AZ, Olympique Marseille, AEK Athene en Brighton & Hove Albion!

Uiteraard moest daar wel iets voor worden gedaan. Van behendigheidsoefeningen tot reactiespelletjes. De deelnemers werden overigens niet beoordeeld op hun voetbalkwaliteiten, maar wel op houding, positivisme en samenwerking. Want daar draait het allemaal om als ballenjongen of -meisje!

Twaalf gelukkige leden vielen in de prijzen. Langs het veld van de Johan Cruijff Arena werd dat gevierd met een glaasje kinderchampagne en er werd geloot bij welke wedstrijd zij zich mogen uitleven. Onze fotograaf De Brouwer bracht het allemaal in beeld. Daardoor kun je hieronder fijn plaatjes kijken!

Wil je ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van Ajax Jonge Schare? Word dan snel lid! 

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >