Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Voorstelling Godenzonen deze week op de planken tijdens De Parade

Mocht je nog avondjes vrij hebben in je agenda, dan hebben we misschien iets leuks om die plekjes mee op te vullen. De voorstelling Godenzonen draait zes dagen achtereen op De Parade in Amsterdam.

23 augustus 2022 - 10:11
Voorstelling 1200
Wie weet hoe leuk dit is! © De Parade

Godenzonen is een voorstelling van acteur en theatermaker Robbie Wallin en woordkunstenaar Luan Buleshkaj. Beide mannen zijn ras-Amsterdammers. Ze beloven dat de show voor Ajaxliefhebbers een feest is, maar zeker ook voor Ajaxhaters. Alles passeert de revue, van Sammy Kuffour tot de knipoog-Kroaat.

Een kaartje kost 8,50 euro. De dinsdagavond is al uitverkocht, maar van woensdag tot en met zondag zijn er nog genoeg plekjes. Voor kaarten en meer informatie is het handig om hier even te klikken.

‘Het spelplezier, de muzikaliteit en de kritische insteek van de voorstelling overtuigen van begin tot eind’, lazen we eerder in een recensie van de Theaterkrant. Nou ja, een avondje uit is altijd fijn, toch? Zeker als onze club centraal staat.

Op De Parade (in het Martin Luther Kingpark te Amsterdam) spelen zo’n tachtig theater-, dans-, mime- en muziekvoorstellingen voor jong en oud in de theatertenten. 

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >