Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Supporters ontmoeten Silooy op Amsterdamse grachten

Het was zondag een bijzondere dag voor enkele gelukkige prijswinnaars van Supportersvereniging Ajax. Zij stapten namelijk aan boord van een rondvaartboot, voor een unieke meet & greet met Sonny Silooy.

Door Jordy Haak
14 november 2022 - 11:44

Daar was natuurlijk een aanleiding voor. Het verhaal van Silooy is door auteur Mike van Damme namelijk opgetekend in boekvorm. Het is altijd leuk als er nieuw Ajaxleesvoer op komst is. Daar hoort ook een bijzondere boekpresentatie bij. Wij kozen ervoor de Amsterdamse grachten op te gaan!

Geen onbekend terrein voor Silooy, want in 1995 werd hier ook de winst van de Champions League gevierd. Die prijs ging nu overigens ook mee aan boord, net als de Uefa Cup en de Europa Cup 2. Hoe gaaf is het om met deze drie trofeeën tezamen op de foto te kunnen?

De vraag stellen, is ‘m beantwoorden. Onze prijswinnaars vielen dan ook met hun neus in de boter. Op de rondvaartboot van rederij Stromma nam Silooy alle tijd om een praatje met alle aanwezigen te maken. Er was ruimte voor foto’s en handtekeningen. De supporters werden onderworpen aan pittige quizvragen en werden getrakteerd op een hapje en een drankje.

Aanbevolen
Scoor nieuwe biografie van Silooy met korting!

Na anderhalf uur varen door de fraaie binnenstad van Amsterdam, legden we weer aan bij de Stadhouderskade, maar natuurlijk niet voordat iedereen het boek ‘Sonny Silooy, Ajacied’ als presentje had ontvangen. Uiteraard voorzien van een persoonlijke boodschap door de hoofdpersoon zelf!

Kan jij niet wachten om het boek zelf ook te lezen? Leden van SV Ajax krijgen korting op hun pre-order! Speciaal voor hen is het boek van 20 euro afgeprijsd naar 17,50 euro. Klik hier om jouw pre-order te plaatsen.

Onze fotograaf van Pro Shots bracht de middag fraai in beeld. Ook tref je bovenstaand een video van het tochtje over de Amsterdamse grachten.

Nog geen lid, maar wel meedoen aan onze prijsvragen en evenementen? Sluit je dan snel aan! 

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >