Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Nieuwe Ajaciedjes deze week op de deurmat!

Ajaciedjes, opgelet! Het nieuwe Ajax Kids Clubblad valt vanaf vrijdag weer bij jullie op de deurmat! Zit jij al klaar achter de brievenbus om de postbode op te wachten?!

28 november 2022 - 15:16
Ajaciedjes 1200
Kijk, dit is de cover! © Ajax Kids Club

Dat zouden wij wel doen, want de tweede Ajaciedjes van het seizoen staat weer bomvol toffe weetjes en mooie verhalen. Houd vooral ook een plekje aan de muur vrij, want je vindt in het blad posters van Kenneth Taylor en Calvin Bassey.

Op de voorkant van het magazine zien we aanvaller Steven Bergwijn, die in een uitgebreid interview met de negenjarige Flynn verklapt dat hij dol is op pannenkoeken met poedersuiker. Ook vertelt de speler van Oranje welke spelregel hij graag veranderd zou zien.

Dat is natuurlijk nog niet alles! Je leest ook alles over Francisco Conceição. De kleine Portugese vleugelspeler weet zeker dat hij gaat slagen bij Ajax. Hij geeft eerlijk antwoord op de veertien vragen die we hem stelden. Zou hij bijvoorbeeld niet langer willen zijn dan 1 meter 70? Nou, nee dus! In het blad vertelt hij waarom.

Aanbevolen
Doe mee aan Lucky’s Feestdagenbingo! [VOL]

We maken ook kennis met Ajax Kids Clublid Stijn van Son (9 jaar). Hij liep met Bassey het veld op bij Ajax - PSV en vertelt in het blad over zijn avonturen. Dat doet de achtjarige Joëlla Bodde ook. Zij ging voor het eerst naar Ajax en keek haar ogen uit. Het was een verrassing van haar opa.

Tot slot maken we kennis met een nieuwe vriend van mascotte Lucky, spreken we met trainer Alfred Schreuder en is er natuurlijk weer genoeg te puzzelen.

Het blad valt vanaf vrijdag 2 december op de deurmat bij leden vanaf 6 jaar. Het kan dus ook zijn dat je 'm pas op zaterdag of dinsdag krijgt. Dat hangt een beetje van de bezorging af. Heb je het blad niet ontvangen? Stuur dan een mail met naam en achtcijferig lidnummer naar kidsclub@svajax.nl.

Wil jij de volgende Ajaciedjes ontvangen en meedoen aan prijsvragen en evenementen van de Ajax Kids Club? Word dan snel lid!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >