Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Footgolfers Ajax Jonge Schare schoten dit weekeinde wel met scherp

Ons aller Ajax liet het zaterdag flink afweten... Dat gold zeker niet voor de deelnemers aan ons footgolftoernooi. Deze Ajax Jonge Schare-leden schoten wél met scherp. Dat deed onze fotograaf trouwens ook. Kijk maar!

03 oktober 2022 - 08:42
Footgolf 1200
Wordt dit een hole-in-one...? © De Brouwer

Het footgolftoernooi voor onze leden van Ajax Jonge Schare is nieuw en zag zondag het levenslicht. Ajacieden van 12 t/m 17 jaar konden zich opgeven voor een mooie middag bij Golfclub Spaarnwoude. En een mooie middag werd het!

Footgolf is, zoals de naam al verklapt, een combinatie tussen voetbal en golf. Je beoefent deze sport met je voeten, terwijl je probeert de bal in de hole te krijgen. En dat in zo min mogelijk schoten! Wat je nodig hebt? Inzicht, lef, behendigheid en een beetje geluk.

Behendigheid was er! Lef en geluk ook! Soms ook pech... We zagen ook wat ballen het water of de bosjes invliegen. Zelf halen! Maar over het algemeen schoten de deelnemers met scherp. Er werd veel vaker gejuicht dan zaterdag in de Johan Cruijff Arena.

De foto’s hieronder zijn gemaakt door De Brouwer!

Ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van Ajax Jonge Schare? Word dan snel lid!

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >