Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Word ballenjongen/-meisje bij Jong Ajax - Jong Utrecht!

Jong Ajax speelt vrijdag 15 oktober tegen Jong FC Utrecht. Op sportpark De Toekomst wordt om 20.00 uur afgetrapt. Lijkt het jou leuk om ballenjongen of -meisje te zijn bij deze toffe wedstrijd? Doe dan snel mee met onze prijsvraag!

30 september 2021 - 09:06
Ballenjongen 1200
Misschien kun je trainer Heitinga nog wat tips toefluisteren? © Pro Shots

Jong Ajax begon niet zo goed aan het seizoen, maar de talenten van trainer John Heitinga krijgen eindelijk de smaak te pakken. De laatste drie wedstrijden werden allemaal gewonnen! Bij Jong Ajax gaat het natuurlijk vooral om leren, want uiteindelijk willen de spelers ooit in Ajax 1 voetballen.

Jij kunt van heel dichtbij meemaken of het de Jong Ajacieden lukt om ook de leeftijdsgenoten van FC Utrecht te verslaan. Als ballenjongen of -meisje sta je dicht op alle actie en dat is tof. Heel tof, want vanachter de reclameborden zie jij of Naci Ünüvar, Kian Fitz-Jim, Jay Gorter of Christian Rasmussen goed genoeg zijn om ooit de Johan Cruijff Arena te halen.

Wil jij kans maken op een plekje als ballenjongen of -meisje? Geef dan het juiste antwoord op de prijsvraag hieronder. Ben jij één van de winnaars? Dan krijg je de taak de bal zo snel mogelijk weer bij de spelers te bezorgen, als de bal over de lijn is gegaan. Tussendoor geniet je lekker van de wedstrijd.

Moet je alleen naar De Toekomst komen? Nee! Als winnaar krijg je twee wedstrijdkaartjes cadeau. Daarmee maak je ouders, familieleden of begeleiders vast blij! En qua vervoer is het voor jou misschien ook wel zo handig!

Samengevat: we zoeken in totaal zes winnaars die lid zijn van Ajax Jonge Schare (12 t/m 17 jaar). Meedoen kan tot en met zondag 3 oktober. We nemen erna contact op met de winnaars.

Prijsvraag: Naci Ünüvar heeft al een keer voor Ajax 1 gespeeld. Tegen welke tegenstander mocht hij invallen en scoren vanuit een penalty?

Wil je ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van Ajax Jonge Schare? Word dan snel lid!

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >