Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Word ballenjongen of -meisje bij Jong Ajax - Excelsior!

Heb jij zin in een toffe voetbalavond? Mooi! We zijn namelijk op zoek naar zes leden van Ajax Jonge Schare die ons op vrijdag 27 augustus willen helpen. Die dag speelt Jong Ajax om 20.00 uur op De Toekomst tegen Excelsior en jij kan erbij zijn als ballenjongen of -meisje!

11 augustus 2021 - 08:54
Ballenjongens 1200
Kom jij ons helpen op De Toekomst? © Pro Shots

Excelsior is de tweede tegenstander die dit voetbaljaar afreist naar De Toekomst. De Jong Ajacieden verloren hun eerste duel op bezoek bij ADO Den Haag met 2-0. Doelman Jay Gorter hield er nog heel wat ballen uit en dus moet het in Amsterdam tegen Excelsior beter gaan.

Lijkt het jou gaaf de talenten van Ajax langs de lijn aan het werk te zien? Zorg dan dat je ballenjongen of -meisje wordt bij deze leuke wedstrijd. Om daar kans op te maken, moet je onderstaande prijsvraag goed beantwoorden.

Aanbevolen
We organiseren weer een toffe selectiedag voor ballenjongens en -meiden! [VOL]

Ben jij straks één van de winnaars? Dan krijg jij de taak de bal zo snel mogelijk weer bij de spelers te bezorgen, wanneer deze over de zijlijn is gegaan. Tussendoor geniet je natuurlijk van de wedstrijd en kun je vast ontdekken welke talenten het in zich hebben om Ajax 1 te halen!

Moet je alleen naar De Toekomst komen? Nee! Als winnaar krijg je twee wedstrijdkaarten cadeau. Daarmee kun je ouders, familieleden of begeleiders blij maken. Dat is ook weer makkelijker qua vervoer.

Samengevat: we zoeken in totaal zes winnaars die lid zijn van Ajax Jonge Schare (12 t/m 17 jaar). Meedoen kan tot en met maandag 16 augustus. We nemen een dag later contact op met de winnaars.

Prijsvraag: hoe heet het stadion van Excelsior?

Wil jij ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van Ajax Jonge Schare? Sluit je dan snel aan!

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >