Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Laatste Kaarten Actie Ajax - NEC! [UITVERKOCHT]

Ben jij lid van Ajax Jonge Schare? Dan hebben we goed nieuws! We beginnen weer met onze Laatste Kaarten Acties en als trouw lid kun jij voor slechts 15 euro naar Ajax - NEC. Kom snel in actie, want die kaartjes zijn natuurlijk zo verkocht.

11 augustus 2021 - 10:10
LKA NEC 1200
Als Ajax Jonge Schare-lid kun je toffe dingen beleven, hoor! © De Brouwer

Uitverkocht! Onze leden die raak schoten, alvast heel veel plezier! 

Als Supportersvereniging Ajax hebben we zelf ook seizoenkaarten, die we inzetten om toffe acties voor onze trouwe leden te kunnen organiseren. De Laatste Kaarten Actie – exclusief voor leden van Ajax Jonge Schare (12 t/m 17 jaar) – is daar een mooi voorbeeld van.

Als tiener heb je vaak niet zo veel geld te besteden, maar met onze Laatste Kaarten Actie kun je voor een prikkie naar Ajax. Je moet wel snel zijn en direct je slag slaan, want de kaartjes zijn altijd zo weg. Het duel met NEC wordt zaterdagavond gespeeld en begint om 21.00 uur in de Johan Cruijff Arena.

Normaal kosten deze kaartjes 30 euro, maar jij kunt ze voor de helft van de prijs kopen. De bijbehorende stoelen bevinden zich in vak 407 of 409. Het gaat in totaal om dertig kaartjes die we op deze wijze kunnen aanbieden. Omdat de kaartjes razend populair zijn, hebben we een maximum ingesteld van twee per AJS-lid.

Aanbevolen
We organiseren weer een toffe selectiedag voor ballenjongens en -meiden! [VOL]

Belangrijk: Je moet een ‘Mijn Ajax-account’ hebben plus de officiële Ajax-app. Wij zorgen dan dat de kaartjes vrijdag digitaal zichtbaar worden in jouw persoonlijke account. De QR-codes worden vier uur voor aftrap zichtbaar.

Ben je ouder dan 12 jaar? Dan moet je negatief getest zijn op corona (Testen voor Toegang) of een vaccinatie- of herstelbewijs kunnen tonen. Het zijn de zaken die voor de komende tijd nog even moeten. Het is niet anders. In de bevestigingsmail ontvang je alle overige info.

Goed, nu snel over naar leuke dingen, want NEC-thuis wil je natuurlijk vanaf de tribune meemaken. Snel in actie komen dus, succes!

Wil jij in de toekomst ook gebruik maken van Laatste Kaarten Acties en andere voordelen van een Jonge Schare-lidmaatschap? Sluit je dan snel aan!

UITVERKOCHT, formulier verwijderd

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >