Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Geweldig: 750 Ajax Kids aan de bingo op bekerfinaledag!

Lucky maakte de dag van de KNVB-bekerfinale tussen Ajax en Vitesse nóg spannender en leuker, want onze altijd vrolijke mascotte organiseerde een geweldige online superbingo voor Ajax Kids Clubleden. Binnen no-time zaten we vol met 750 enthousiaste deelnemertjes.

19 april 2021 - 13:15

Logisch, want er lagen prachtige prijzen klaar voor onze jongste leden, al was meedoen natuurlijk belangrijker dan w…. Precies! Laat dat winnen maar aan Ajax over, nietwaar?

Via de speciale live-uitzending op YouTube konden de kinderen meedoen. Wil je die nog eens terugkijken? Dat kan, kijk hier maar. Er werd uiteindelijk heel wat keer bingo geroepen en we zagen Ajaxsupportertjes aan de haal gaan met dekbedden, spelerskaarten en Ajaxshirts met bedrukking naar keuze.

Het was een fijne middag in aanloop naar de bekerfinale die om 18.00 uur zou beginnen. Natuurlijk was Lucky ook van de partij om prijzen weg te geven door een greep te doen in de grabbelton. Dit alles terwijl presentatoren Nienke en Martijn de boel aan elkaar praatten. De chat stond ook open, dus de deelnemertjes kletsten vrolijk mee.

Via de hashtag #ajaxkidsbingo zagen we leuke foto’s voorbijkomen. Wij vonden het een groot succes, dus we gaan vast nog eens op herhaling!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >