Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Onana krijgt ook in game Fifa 21 'schorsing' voor de kiezen...

Andre Onana zit een dopingschorsing van liefst twaalf maanden uit, maar gelukkig konden we de keeper nog aan het werk zetten in de game Fifa 21. Eh..., konden inderdaad... Na de laatste update zien we de goalie ook niet meer terug in de spelerslijst van Ajax.

24 februari 2021 - 15:46
Onana 1200 Fifa
Na een spelupdate zien we Onana niet meer terug in Fifa 21... © Pro Shots

Dit heeft niks met vinkjes aan of vinkjes uit te maken. Nee, duidelijk is dat EA Sports de schorsing van Onana heeft doorgevoerd in de game. Zo is Ron Vlaar bijvoorbeeld ook uit het spel verdwenen, nadat hij kenbaar maakte per direct te stoppen. Het gaat dan om de 'offline'-spelopties, want in de Ultimate Team-spelmodus is hij er nog wel.

We zagen her en der op Twitter al verbaasde reacties bij gamers die erachter kwamen dat de digitale Onana uit de offline-spelmodi was verwijderd. En dat terwijl de keeper uitstekende ratings scoorde in het spel. We hebben het over een algemene rating van 84 en dat is echt niet mis.

De ‘kat uit Kameroen’ stond in hetzelfde rijtje als Marc-André ter Stegen, Thibaut Courtois, Hugo Lloris, David de Gea en zijn grote voorbeeld Manuel Neuer.

Vooral op reflexen scoorde de Ajacied uitstekend in het spel met een rating van 86. Met doeltrappen scoorde hij zelfs nog effe hoger: 87. Verder is… eh… was het in de game goed gesteld met zijn duikkwaliteiten (84), positionering (82) en ‘handling’ (80).

Hopelijk zien we Onana in Fifa 22 weer terug in alle spelopties. Of liever zelfs nog na de eerstvolgende update... En ook het liefst in de selectie van Ajax.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >