Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!

Ajax Jaarboek

2023 04 09 Ajax Fortuna Sittard 0230

We kunnen ons goed voorstellen dat je de hoogtepunten en bijzondere momenten van de afgelopen seizoenen graag wil herbeleven. Dat kan met het Ajax Jaarboek!

Ajax Jaarboek 2022/2023

Jaarboek3

Ajax beleefde een bewogen seizoen. Een jaargang waarin de club na jaren van voorspoed weer eens een flinke stap terug moest doen. Een zomerse uittocht van trainers en spelers zette de toon. Het was vooral een raar seizoen, waarin Ajax derde werd en zoekend was naar een nieuwe versie van zichzelf.

Toch kunnen matige seizoenen ook memorabel zijn. Antony werd de duurste vertrekker ooit, Ajax verbrak zijn eigen transferrecord voor Steven Bergwijn en nooit eerder werd een seizoen onderbroken voor een winters WK. Genoeg input voor een nieuw naslagwerk dus!

Bestel het Ajax Jaarboek hier! >

Ajax Jaarboek 2021/2022

Jaarboek2

Voor de 36ste keer in de clubgeschiedenis is Ajax landskampioen. De reis naar de titel verliep met pieken en dalen, maar aan het einde van de rit wachtte wederom een blinkende schaal.

Magische avonden in de Champions League, meerdere spectaculaire confrontaties met PSV en zenuwslopende ontsnappingen in de slotfases van wedstrijden. Je leest het allemaal terug in de dertigste editie van het Ajax Jaarboek!

Bestel het Ajax Jaarboek hier! >

Ajax Jaarboek 2020/2021

Jaarboek3 (1)

Dusan Tadic mocht als aanvoerder van Ajax ook in seizoen 2020/2021 de schaal vol trots omhoog houden. De tribunes waren door covid bijna het gehele seizoen leeg, maar de spelers kroonden zich desondanks tot de beste van Nederland.

Zo viel er in duizenden huiskamers toch een kampioensfeestje te vieren. Juist omdat we er niet live bij konden zijn, helpt het Ajax Jaarboek 2020/2021 om de herinnering levend te houden. Een naslagwerk van een bijzonder seizoen.

Bestel het Ajax Jaarboek hier! >

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >