Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!

Ajaciedjes, hét clubblad voor jou!

IMG 3970 Kopiëren

Als lid van de Ajax Kids Club profiteer je van een heleboel toffe voordelen. Zo ontvang je vijf keer per seizoen Ajaciedjes, hét clubblad voor Ajaxsupportertjes van 6 t/m 11 jaar. In het boekje vind je leuke weetjes, interviews met Ajaxspelers, puzzels, posters en nog veel meer!

Ajaciedjes valt vijf keer per seizoen op de deurmat en is exclusief voor leden van de Ajax Kids Club (Ajaciedjes, 6 t/m 11 jaar). Het blad is dus niet los te koop in de winkel. Ben jij nog geen lid, maar wil je het boekje wel ontvangen? Sluit je dan aan!

We stellen in iedere editie een Ajaxspeler aan je voor. Daarnaast vind je een heleboel leuke Ajaxweetjes. Oh ja, wist je dat je in Ajaciedjes ook allemaal toffe Ajaxprijzen kan winnen? Er staan altijd een boel gave puzzels in het blad. Als jij deze goed weet op te lossen, maak je misschien wel kans op een wedstrijdshirt of een voetbal! Of stuur een foto naar ons met je malle masker op, dan heb je ook zomaar kans op een prijs.

Natuurlijk praten we ook met de trainer, brengen we een ontmoeting tussen een Ajax Kids Clublid en een Ajaxspeler in beeld, vind je toffe posters in het blad en heeft Lucky zijn eigen postpagina. Een supergaaf blad voor Ajaxsupportertjes dus! Blader anders even dit online inkijkexemplaar door, dan weet je precies wat je kunt verwachten.

Iedere zomer ontvang je ook een gaaf doeboek, gevuld met een heleboel puzzels en kleurplaten. Kijk hier maar eens hoe dat er precies uitziet. Ook Dribbelaartjes (4-6 jaar) ontvangen iedere zomer een doeboek

Als je Ajaciedjes en het doeboek voortaan ook wil ontvangen, sluit je dan hieronder aan bij de Ajax Kids Club!

Word ook lid! >

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >