Voorwaarden prijsvragen Ajax Kids Club - Supportersvereniging Ajax
Of ga naar de homepage van

Voorwaarden prijsvragen Ajax Kids ClubWil jij ook mascotte worden, meedoen aan de Ajax Fun Games of kaartjes winnen? Om het voor iedereen zo eerlijk mogelijk te maken, loten we alle plekken die we hebben via onze prijsvragen. We behandelen dus geen losse verzoeken. Ajax heeft zelf ook een aantal mascotteplekken, die ze op eigen wijze invullen. Er zijn heel veel kinderen die graag willen winnen, dus we raden je vooral aan om het te blijven proberen!

Doe je mee aan de prijsvraag?

  • Je moet een geldig 6-cijferig lidnummer hebben van de Ajax Kids Club (Heb jij 8 cijfers op je pas? Gebruik dan alleen de laatste 6 cijfers, dus alles na ‘10’).
  • Meer dan één keer meedoen aan een prijsvraag heeft geen zin, we halen alle dubbele aanmeldingen eruit zodat elk kind één kans heeft.
  • Kinderen die nog niet eerder via de Ajax Kids Club een prijs hebben gewonnen, hebben meer kans om te winnen.
  • We loten de winnaars willekeurig op lidnummer.
  • De prijs is wedstrijdgebonden. Kun je niet, dan vervalt je prijs. Doorschuiven naar een andere wedstrijd is dus niet mogelijk.
  • Winnaars krijgen de dag nadat de prijsvraag sluit van ons bericht per e-mail. Reageer je niet binnen de termijn die in de e-mail staat? Dan zijn we helaas genoodzaakt iemand anders uit te nodigen.
  • Per prijsvraag geven we aan voor welke leeftijdsgroep (Ajaciedjes, Dribbelaartjes, Debutantjes en/of Baby’s) de prijsvraag is bedoeld.

Nog nooit gewonnen?

Heb je al heel vaak meegedaan aan de prijsvragen, maar nog nooit iets gewonnen? Probeer het dan ook vooral bij uitwedstrijden of bij prijsvragen waar iets meer moeite voor moet worden gedaan dan alleen een antwoord invullen. De ervaring leert bij ons dat als er foto’s/filmpjes/knutselwerken worden gevraagd in plaats van een ‘gewone’ prijsvraag, dat het aantal aanmeldingen zakt en de kans dus groter is dat je wordt ingeloot. Blijf het vooral proberen!

Heb je een vraag?
Kijk dan bij onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op.
Neem contact op Neem contact met ons op