Wie weet sta jij binnenkort ook op zo'n foto! © De Brouwer

Een superspannende wedstrijd in de Johan Cruijff Arena van heel dichtbij meemaken? Dat kan, want we zoeken weer mascottes, dit keer voor Ajax - PSV.

Het duel tegen de huidige koploper is zondag 10 december en om 16.45 uur gaat de bal rollen. PSV is op dit moment de koploper in de eredivisie, dus het is belangrijk dat Ajax goed voor de dag komt en wint. Het belooft hoe dan een spannende wedstrijd te worden. 

We hebben weer plek voor zes leden (Ajaciedjes, 6 t/m 12 jaar) van de Ajax Kids Club die als mascotte met een Ajaxspeler het veld op gaan. Onder de Dribbelaartjes (4 t/m 5 jaar) verloten we één mascotteplek. Die winnaar gaat met Lucky het veld op. 

Wil jij ook mascotte zijn? Geef dan het goede antwoord op de prijsvraag hieronder. Je kunt tot en met zondag 26 november meedoen. Daarna krijgen de winnaars een mailtje. Als je wint, krijg je ook nog eens twee kaartjes voor de wedstrijd, één voor jezelf en één voor je begeleider. Tof!

Nog geen lid, maar wil je wel meedoen? Geen paniek! Sluit je snel aan via deze pagina. Binnen twee werkdagen ontvang je je lidnummer en kun je meedoen aan onderstaande prijsvraag. Bekijk hier alle voorwaarden.

Prijsvraag: Op zondag 19 januari 2014 won Ajax voor het laatst in eigen stadion van PSV. Het werd 1-0. Wie was de doelpuntenmaker?

Reacties