Dit is dus twee keer kans op gekkenhuis op de tribune voor kids! © Pro Shots

Het seizoen is een maandje onderweg. Tijd alweer voor de tweede prijsvraag waarmee je kaartjes kunt winnen! Het gaat deze keer om Ajax - Vitesse en Ajax - Sparta. Twee duels dus!

Zondag 24 september trapt Ajax tegen Vitesse op een ouderwetse tijd af in de Johan Cruijff Arena: 14.30 uur. Het duel met de Spartanen staat voor zaterdag 14 oktober op het programma, dan wordt om 18.30 uur afgetrapt.

Voor beide wedstrijden verloten we twee setjes van twee kaarten onder leden van de Ajax Kids Club (Ajaciedjes, 6 t/m 12 jaar). Om kans te maken op prijzen, moet je een goed antwoord geven op de vraag hieronder. Je kunt meedoen tot en met zondag 17 september.

In het formulier kun je aangeven of je voor beide wedstrijden kans wilt maken of voor een van de twee. Kies je voor die eerste optie, dan heb je meer kans om te winnen.

Ben je nog geen lid, maar wil je wel meedoen aan de prijsvraag? Sluit je dan snel aan bij de Ajax Kids Club! Dat kan op deze pagina. Binnen twee werkdagen ontvang je een lidnummer en kun je meedoen.

Prijsvraag

In de laatste Ajax - Vitesse voor de competitie kreeg Nick Viergever geel en scoorde. Wie gaf toen de assist?