Justin Kluivert heeft een cadeautje voor het publiek na de 2-0 zege op Sparta dit jaar. © Pro Shots

Met z’n allen zijn we benieuwd hoe de Ajacieden door de interlandperiode zijn gekomen. Het gewonnen uitduel in de competitie tegen sc Heerenveen moet het begin zijn van een goede reeks. Jij kunt er de volgende wedstrijd tegen Sparta bij zijn!

Ajacieden en internationals als Hakim Ziyech, Lasse Schöne, Kasper Dolberg, Amin Younes, Frenkie de Jong en Justin Kluivert kunnen positieve energie meebrengen naar Amsterdam van de diverse nationale teams. Een aantal is zeker van het WK in Rusland, anderen hebben nog een best goede kans via de play-offs en de jongere internationals kunnen nog naar het EK met Jong Oranje.

De 'grote' Oranje-internationals zullen minder vrolijk terugkeren na dinsdag, maar voor alle spelers geldt: de thuiswedstrijd tegen Sparta moet drie punten opleveren. Geen excuses. Ajax trapt op zaterdag 14 oktober om 18.30 uur af tegen de Spartanen. Jij kunt onze club naar de overwinning schreeuwen!

Wij verloten negen setjes van twee kaarten voor dit duel tegen de Kastelheren. Je kunt tot en met woensdag 11 oktober 13.00 uur meedoen aan de prijsvraag, daarna nemen we contact op met de winnaars.

In het formulier vragen we naast een goed antwoord en contactgegevens ook om je lidnummer. Dit zescijferige nummer staat op de achterkant van je Ajax Life-clubcard.

Prijsvraag

Welke huidige Ajacied en international moest na Ajax - Sparta van 12 februari 2017 zijn excuses maken aan de Spartanen?