Het is aan Keizer om de poppetjes op de juiste plek te zetten. En aan jou! © Pro Shots

We moeten het al zo’n anderhalve week zonder Ajax stellen, maar daar komt zaterdag verandering in! De Ajacieden gaan op bezoek bij Heracles Almelo en hopen de eerste driepunter van het seizoen te scoren. Maar met welke elf, ben jij wijzer dan Keizer?

Onze app heeft een flinke update ondergaan en we raden jullie van harte aan om ‘m zo snel mogelijk te downloaden. Dan kun je gelijk antwoord geven op onze vraag. Ben jij wijzer dan Keizer?!

Als je onze app downloadt, kun je je eigen opstelling maken. Welke elf spelers stuur jij het kunstgras van Heracles op? Wij zijn benieuwd! Als je je opstelling hebt gemaakt, kun je een afbeelding hiervan delen via social media.

Open de app, klik op 'de tribune' en selecteer vervolgens Heracles - Ajax om je opstelling te maken. Op de wedstrijddag, zaterdag dus, is het allemaal nog stukken eenvoudiger te vinden.

Grote kans dat jouw ideale opstelling voer voor discussie oplevert, bijvoorbeeld met je vrienden. En het leuke is dat je zaterdag nog voor de aftrap weet of Keizer dezelfde afwegingen maakt als jij.

De opstelling kan er tegen Heracles overigens wel eens ander uitzien dan even verderop in het seizoen, want Ajax is gelukkig aan alle kanten bezig om aanwinsten toe te voegen aan de selectie. Er wordt gewerkt aan een kartel Colombianen en Dennis Johnsen laat Heerenveen achter zich.

Zodra er transfers worden bevestigd, kun je de nieuwe spelers selecteren voor jouw opstelling.

Reacties