Als ballenjongen zit je dicht op alle actie! © De Brouwer

We zoeken weer ballenjongens en -meisjes voor de wedstrijd tegen AZ op zondag 29 april, aftrap 14.30 uur. Maar dat is nog niet alles! We zoeken ook nog acht vaandeldragers!

Wedstrijden tussen Ajax en AZ zijn altijd gaaf. En jij kunt als lid van Ajax Jonge Schare wel heel dicht op de actie zitten bij dit spannende Noord-Hollandse onderonsje!

Want als beide ploegen aftrappen, sta jij als ballenjongen of -meisje al in de startblokken. Jouw taak? De spelers zo snel mogelijk een nieuwe bal toegooien, als deze buiten de lijnen is getrapt of gekopt.

Daarnaast zoeken we twee keer vier is acht vaandeldragers, voor de vaandels van Ajax en AZ. Als de spelers het veld opkomen voor de wedstrijd, tonen onze vaandeldragers de clublogo’s van beide ploegen.

Als je wilt winnen maar het maakt je niet uit of je vaandeldrager of ballenjongen/-meisje wordt, laat dit dan weten in het formulier hieronder. Dan maak je meer kans op een plekje!

Alles bij elkaar opgeteld zoeken we tien winnaars dit lid zijn van Ajax Jonge Schare (13 t/m 17 jaar). Meedoen kan tot dinsdag 24 april, 13.00 uur. We nemen contact op met de winnaars!

Prijsvraag: Wat was de uitslag van de uitwedstrijd tegen AZ dit seizoen en wie waren alle doelpuntenmakers?

Ben je nog geen lid, maar wil je eigenlijk wel kans maken op onze prijzen? Sluit je dan snel aan bij Ajax Jonge Schare! Dan kun je al snel meedoen aan de eerstvolgende prijsvraag. 

Reacties