Ook al is er geen directe aanleiding, we gaan het toch even over Nicolas Tagliafico hebben. De Argentijn doet het onwijs leuk in dat maandje dat hij het Ajaxshirt draagt. Daarom hebben we na Ajax - FC Twente (2-1) een wallpaper van hem gemaakt!

Over het algemeen kiezen we ervoor om een wallpaper te maken van een juichfoto, maar voor de tweede keer op rij is dat nu niet het geval. Hakim Ziyech weigerde te juichen tijdens Roda JC - Ajax (2-4) en de middag van Twente-thuis was weinig bijzonder.

We moeten een beetje creatief zijn, dus valt de keuze op Tagliafico! De linksachter is goed bezig en met name zijn kopkracht valt op, terwijl-ie toch echt slechts krap 1.71 meter aantikt. Dan is het knap als je regelmatig kopduels weet te winnen. Over goede timing gesproken!

Ook als hij de bal aan de voet heeft, vallen de kwaliteiten van Tagliafico op. Dat hij dit keer niet bij doelpunten betrokken was, vergeven we hem voor het gemak maar even. Alsnog zien we Tagliafico graag als achtergrond van je telefoon verschijnen, graag gedaan!

Download de wallpaper hier.

Reacties