Wij zijn ooit begonnen met het maken van wallpapers. En prompt konden we er iedere week eentje maken, omdat het begon te draaien en Ajax kampioen werd. Dus gingen we ermee verder. Maar dat we nog eens een wallpaper van een verloren wedstrijden zouden maken? Dat hadden we niet gedacht.

Na Schalke 04 - Ajax kunnen we niet anders. Natuurlijk niet! We zijn nog nooit zo blij geweest met een 3-2-nederlaag van de mooiste club van Nederland. Al was het 3-1 geworden, ook prima. Wat kan het ons toch schelen, maakt allemaal niet uit.

Ajax staat in de halve finales van de Europa League! Het zijn fantastische tijden voor supporters, club en spelers die stiekem ook heel erg supporter zijn. Zoals Davy Klaassen. Het kan geen toeval zijn dat uitgerekend de aanvoerder op onze wallpaper staat.

Toen Nick Viergever na zijn wonderlijke doelpunt liever even met kramp op de grond bleef liggen, was de keuze voor Klaassen snel gemaakt. De hoek in, naar het uitvak, feest vieren! Dat er nog vijf minuten te spelen waren, vergaten we even een momentje.

In die vijf minuten maakte Ajax gelukkig aan alle onzekerheid een einde. En dus volgt hier een wallpaper van een verloren wedstrijd. Het zijn rare tijden, mensen. Maar we houden ervan!

Download de wallpaper hier.

Reacties