Als supporter denk je soms wel eens: had ik nu het telefoonnummer van Frank de Boer maar, dan had ik die ene vraag kunnen stellen. Als lid van de SVA kreeg je de kans om de hoofdtrainer aan de tand te voelen.

Paardenmiddel
De redactie van Ajax Life kreeg ruim tweehonderd vragen ingestuurd en de leukste vragen legden we De Boer voor. Veel vragen en antwoorden staat in onze nieuwe krant, die donderdag verschijnt, en de vragen waar geen ruimte meer voor was, zetten we op onze website. De eerste twee vragen plus antwoorden staan hier.

In dit artikel plukken we de meest originele vraag uit het interview. Zoals beloofd krijgt de steller van de meest originele vraag een gesigneerd Ajaxshirt cadeau. Thomas Linssen, gefeliciteerd! De redactie neemt contact met je op.


Thomas Linssen vraagt:

Klopt het dat je twee verschillende kleuren ogen hebt?

Antwoord Frank de Boer:
"Dat heb ik niet. Ik heb op zeventienjarige leeftijd een virus gehad in mijn oog, dat terugkwam toen ik in militaire dienst zat. Ze hebben me toen een paardenmiddel gegeven, waardoor mijn iris verkleefd is. Mijn pupil wordt dus niet groter of kleiner, en is iets ovaler geworden."

"Het lijkt daardoor of mijn ogen verschillende kleuren hebben. Het is overigens niet zo dat ik slechter kijk door dat oog. Het is wel een nadeel dat ik sneller een zonnebril op moet als de zon schijnt. Anders ben ik dus continu aan het knijpen."

Klik hier voor een voorproefje van alle onderwerpen in de papieren versie van Ajax Life.

Reacties