Marcel Keizer wilde meer aantallen binnen de selectie van Ajax en die lijkt hij nu te krijgen. Want na Luis Orejuela is ook Dennis Johnsen onderweg naar Amsterdam. Beiden zijn voor ons onbekende spelers. Maar gelukkig hebben we, na een filmpje van de Colombiaan, ook beelden van de Noor gevonden op YouTube.

Het gaat natuurlijk wat ver om op basis van een filmpje een mening te vormen over een speler waar we tot een paar uur geleden nog nooit hadden gehoord. Voorzichtigheid is geboden. Maar de beelden in combinatie met reacties van kenners zorgen er wel voor dat we best benieuwd zijn naar wat hij in het wit-rood-wit kan brengen.

In de video met beelden uit de voorbereiding van sc Heerenveen – de club waar Ajax Johnsen wegplukt – zien we leuke dingen. Hij heeft de bal aan een touwtje, geeft een paar assists en werkt zich met een Zidanepirouette door de verdediging van de tegenstander.

Als hij zulke dingen ook in het Ajaxshirt laat zien, kunnen we daar best gelukkig van worden. En zo niet, dan hebben we in ieder geval een leuk filmpje gezien.

Reacties