De Ajacieden hadden een flinke aanloop nodig voordat het begon te draaien tegen Willem II. Maar toen het eenmaal begon te draaien, liep het ook gelijk lekker. Justin Kluivert gaf het startschot met een prachtig doelpunt. Als je zo'n goal voor je neus ziet vallen, doe je maar een ding: juichen!

Dankzij Ventos kunnen we nagaan hoe het doelpunt van Kluivert op de tribunes werd beleefd. Het is altijd mooi als een schot van afstand binnenvalt. Eerst hoop je alleen maar dat de bal richting het doel gaat, dan zie je dat het kansrijk is en als de bal dan binnen slaat, kun je juichen!

Het gebeurt niet vaak dat er tegen Willem II ook enige opluchting klinkt tussen het juichen door, maar dat was nu toch echt het geval. Kluiverts poeier van afstand leverde de gelijkmaker op, maar daarna liepen de Ajacieden gelukkig uit naar 3-1 en zo kunnen we een fijne Kerst vieren!

Als je benieuwd bent naar meer video's van Ventos, klik dan hier. Maar graag vragen we ook jullie aandacht voor een andere video van de treffer van Kluivert, ook gemaakt vanaf de tribunes. Klik hier maar eens. Je krijgt er heus geen spijt van, beloofd!

Reacties