Alles bij elkaar heeft Klaas Jan Huntelaar al drie keer gescoord tijdens dit nog prille seizoen. En dus konden we drie keer juichen. Al hadden we in Luik graag een derde keer gejuicht. In plaats daarvan stonden we met een pruillip. Maak toch even tijd voor fijne beelden!

Ajax verspeelde tegen Standard een voorsprong van 0-2, maar toch plaatsen we hier een juichvideo. Het is gewoon altijd mooi om het uitvak uit zijn dak te zien gaan als Ajax een belangrijk doelpunt maakt en vergeet niet dat de ploeg nog altijd aan de goede kant van de score staat.

Het had echter al beslist kunnen zijn. Dat is het nu nog altijd verre van en de return in de Johan Cruijff Arena belooft een spannende te worden. We hopen dat het goed afloopt en we met een beter gevoel op het juichen in Luik kunnen terugkijken dan we nu doen.

Om de tijd naar de terugwedstrijd te doden, raden we jullie aan wat sfeervideo’s van Ventos terug te kijken. Ventos stond ook in het onderkomen van Standard met draaiende camera tussen de 1000 meegereisde uitfans.

Reacties