De eerste treffer van Nico Tagliafico in het shirt van Ajax is een feit! Het is een klein wonder dat de Argentijn ervoor nodig was om te scoren, want er ging een ouderwetse scrimmage aan het doelpunt vooraf. Vanwege de goede afloop heerlijk om terug te zien!

Ajax ging in de tweede helft van het duel met sc Heerenveen op jacht naar een nieuwe voorsprong en vond wat het zocht. Klaas-Jan Huntelaar miste diverse kansen en daarna was eventjes sprake van een schiettent, maar pas bij Tagliafico was het prijs!

De Argentijn haalde vanaf een metertje of elf uit en ook al zag het er simpel uit, het is nog best een klus om de bal tussen de palen te krijgen. Hoe vaak gebeurt het niet dat iemand vanaf de positie van Tagliafico een enorme afzwaaier produceert?

Gelukkig profiteerde Ajax optimaal van Tagliafico’s kwaliteiten en toen het voor de tweede keer op voorsprong stond, was de wedstrijd ook gespeeld. Het werd uiteindelijk 4-1. Daarom is het leuk nog even terug te gaan naar zondagmiddag en dat kan, dankzij Ventos.

Reacties