Drie bouwvakkers zijn niet meer welkom op de Amstel Tower na het uithalen van een geintje met een Feyenoordvlag. Op de bovenste verdieping van wat de hoogste toren binnen de ring moet worden, werd een geintje uitgehaald dat nu een staartje krijgt.

De Feyenoordvlag was duidelijk zichtbaar en dat was voor AT5 reden om een potje te speurneuzen. De grappenmaker verscheen zelfs voor de camera om zijn actie toe te lichten. Hij heeft blijkbaar een kofferbak vol vlaggen en doet dit wel vaker.

De directie van het installatiebedrijf waar het trio voor werkt is niet zo blij met de vlaggengrap en liet de vlag verwijderen. Ook zijn de drie werknemers op het matje geroepen en overgeplaatst naar een ander project, zo meldt AT5 in de follow-up.

De betrokken partijen konden de grap weliswaar waarderen, lezen we op het digitale thuis van de stadsomroep, maar er bestaat vrees voor het garanderen van de veiligheid. Wat nu als er verhaal wordt gehaald?

“We hebben vaker ervaringen gehad met gevoeligheden tussen Rotterdam en Amsterdam,” laat de directie van het bedrijf weten in een reactie. Verder is het tonen van welke vlag dan ook tegen de regels.

Alles bij elkaar is AT5 de grote winnaar van het hele verhaal, want dit is weer precies zo’n item waar we van smullen!

Reacties