Wie weet sta jij binnenkort ook op zo'n foto! © De Brouwer

Op zondag 21 januari hervat Ajax de competitie in eigen huis tegen Feyenoord. De inhaalrace op koploper PSV beginnen met de enige echte klassieker is tof, zeker als je erbij kunt zijn als vaandeldrager!

De wedstrijd begint zondag om 14.30 uur in een uitverkochte Johan Cruijff Arena. Kan Ajax het gat richting PSV kleiner maken, zodat ze in Eindhoven toch weer een beetje zenuwachtig worden? Hoe verloopt de allereerste wedstrijd onder leiding van de nieuwe trainer Erik ten Hag?

Jij kunt dicht op de actie zitten. We zoeken namelijk acht leden van Ajax Jonge Schare (13 t/m 17 jaar) die vaandeldrager willen zijn tijdens Ajax - Feyenoord. Dan draag je voor de aftrap een vlag met het clublogo het veld op. Vier leden met een Ajaxvlag en de andere vier met die van Feyenoord.

Geef het juiste antwoord en maak kans op een van deze acht plekken. Meedoen kan tot maandag 15 januari 14.00 uur. Daarna zoeken we contact met de winnaars.

Ben je nog geen lid, maar wil je eigenlijk wel kans maken op onze prijzen? Sluit je dan snel aan bij Ajax Jonge Schare! Dan kun je al snel meedoen aan de eerstvolgende prijsvraag. Bekijk hier al onze prijsvraagvoorwaarden.

Prijsvraag: in februari 2016 won Ajax thuis met 2-1 van Feyenoord. Ajax kwam achter, maar won toch. Wie maakte de gelijkmaker?

Reacties